Glasramarna uppsatta!

Den här tiden för en vecka sedan var jag och Gustav på John Mayer-konsert i Globen. Dagen efter var vi på Ariana Grande-konsert på Friends Arena, till den konserten behövde vi köa utanför i ca två timmar och det var jag alldeles för dåligt klädd för så när jag kom hem i tisdags hade jag feber och var förkyld. Så jag har varit hemma i veckan. Hunnit se alla avsnitt av Skam, virkat, fått ideér om ommöblering som jag när jag blev lite friskare utförde. Där en grej var att ta bort alla saker som stod på pianot för att Gustav vid något tillfälle nämnde att det skulle vara bra att ha det tomt där för att då kan man öppna "locket". Men när jag tog bort allt blev det så förfärligt tomt.. Tills jag fick en snilleblixt! Det är ju där glasramarna ska hänga!
 
Så jag och Gustav hjälptes åt att hänga upp dem idag. Ett tips är att lägga ut på golvet innan för att få en uppfattning om hur det blir fint att hänga dem.
 
 
Jag är så otroligt nöjd! Blev verkligen jättefint.
De är dock svåra att fotografera rakt framifrån utan att få med massa blänk, reflexer och spegelbilder. Där ser ni mig vinka i alla fall!
 
Nu ska jag bara hitta lämpliga blommor och blad att pressa och rama in. Testade bara med ett blad från paraplyaralian jag har i köket och ett blad från en ormbunke jag hittade i skogen nu. 
Jag skulle ju som sagt vilja ha ett blad från monsteran i den största ramen.. är det någon som har erfarenhet av blompressning och kan säga om bladet kommer torka och skrumpna ihop och inte vara fint efter ett tag? Eller är det bättre att köpa ett fint låtsasblad?