Inspiration och idéer

Vet inte om någon har varit inne och kikat på mitt pinterest-konto men jag tänkte plocka ut några av mina favoriter och vädra lite idéer här. 
 
Väggfärg. Nu har vi inga planer på att tapetsera eller måla om det första vi gör men OM vi skulle göra det är det stor chans att det blir någon sån här nyans.

 
Glasramar med pressade blommor, blad och fjädrar. Har köpt en ram, som jag hittade på rea just när jag hade upptäckt detta vackra fenomen men vill göra som på bilden nedan med många ramar i olika storlekar och färger. Men nu finns såna ramar överallt så det bör inte bli något problem. Har bl.a. sett på HM Home, dock inte några jättestora ramar. Stora har jag däremot sett på Kii i Umeå men där kostar de också betydligt mer.
 
 
Porslin från Swedish Grace. Har jag faktiskt börjat samla på! Vi var ju en sväng till Sundsvall i Januari när pappa fyllde år och då besökte vi Iittala outlet och där fyndade jag tallrikar i andrahandssorteringen. Har dock inte packat upp dem i lägenheten då jag tänkte att jag bara kommer behöva packa ner dem snart igen, så de blir uppackade exklusivt i huset.
Drömmer nu om att kunna göra en dukning likt den nedan. Tycker det är fint att färgerna passar så bra ihop och att det känns enhetligt även fast de är olika. Jag har i alla fall köpt tallrikar i den blå färgen. Tänker mig assietter i grönt och skålar i rosa men som sagt, alla passar ihop så det spelar ingen större roll! 
 
 
Det är ju inget i huset som det är jättepanik med att renovera men bland de första grejerna vi vill göra är renovera tvättstuga och groventré och då drömmer jag om att ha ett golv som det nedan. Det är kanske inget som kommer bli verklighet då såna golv är rätt dyra men drömma kan man ju alltid göra.
 
 
Och vi avslutar med pinnstolar. Som jag faktiskt också har införskaffat via en facebook köp- och säljsida! De är dock i behov av lite lim och färg. Ska bara försöka klura ut vilken färg jag vill ha dem i...

 
 
Tänker att sannolikheten att drömmar och tankar blir verklighet är störra om man berättar om det för folk. Så nu berättar jag för er och så hoppas vi att i alla fall några saker blir verklighet!