Island del 2 - På väg till/i Búðir

Huvudanledningen till vår resa till Island var att min svåger skulle gifta sig! Vi åkte dit några dagar innan och stannade några dagar efter bröllopet, vi bodde i ett airbnb i Reykjavik. Men själva bröllopet ägde rum på ett ställe som heter Búðir dit det tog lite mer än två timmar med buss. På vägen dit och under själva bröllopsdagen fick vi stanna på några ställen för lite sightseeing.
 
Vädret på Island är väldigt speciellt, det ändrar sig otroligt snabbt vilket ni kommer se på bilderna. Hela vägen till Búðir regnade det, alldeles innan vigseln blev det uppehåll och efter vigseln strålade solen. Helt magiskt!
 
Vattenfallet ovan heter Kirkjufellsfoss, jag testade lite olika slutartider för att få vattnet att se annorlunda ut. Och nedan ser ni samma vattenfall tillsammans med självaste Kirkjufell! Här regnade det och blåste ordentlig sidvind. På den andra bilden kan man se vattendroppar på linsen...
 
Nedan ser ni utsikten från hotell Búðir. Första bilden är tagen före vigseln, andra efter. Som sagt, snabba väderväxlingar!
 
Tänk att ha ett vattenfall på bakgården, häftigt!
 
 
Island del 1.
Island del 3.
Island del 4.
Island del 5.