Välkommen till min nya blogg!

Hej och välkommen till min nya blogg! Jag tänkte försöka presentera mig lite kort och beskriva lite vad jag har tänkt mig med den här bloggen. 

 

Jag heter Ellen, är 21 år och är en liten pysselmaja! Jag bor i Umeå där jag jobbar som elektriker och försöker få till inredningen i min nyrenoverade etta. Just nu längtar jag till nästa vecka då min bästa vän gifter sig, men efter det hamnar fokus på Juli nästa år då jag själv ska få min fästman Gustav till äkta make. Mycket spännande!

 

På den här bloggen har jag tänkt lägga upp lite olika projekt som jag har gjort, håller på med, planerar att göra eller drömmer om att göra. Uppdateringen kommer alltså vara lite beroende på hur många olika projekt jag håller på med och om de kanske behöver hållas hemliga ett tag men jag ska försöka uppdatera med så mycket jag kan. Lite bakom kulisserna, WIP (Work In Progress), DIY (Do It Yourself) och slutresultaten såklart. Ska försöka förklara hur jag gör det jag gör också så att ni kan kopiera om ni vill. På vissa områden är jag själv nybörjare så det här ska bli mycket spännande. Ja, men det får nog vara allt för den här gången! På återseende.